interieur Wouwww by Janou
Binnen Wouwww by Janou

Contact

interieur Wouwww by Janou
interieur Wouwww by Janou

Bezoek onze winkel

Vlierboomstraat 579
2564 JH Den Haag

 

06 17 02 08 11 (ook bereikbaar via whatsapp)
info@wouwwwbyjanou.nl

 

KvK 60198850
BTW nummer NL002047589B26

Openingstijden

Vrijdag en Zaterdag 

van 11.00-17.00 uur

Of op afspraak!

 

Gratis parkeren voor de deur
(vanaf 18.00 uur betaald parkeren)

Volg ons

Heeft u vragen, neem contact met ons op

Welkom in onze gezellige woonwinkel in Den Haag, waar we betaalbare gerestylede meubelen aanbieden die een nieuw leven hebben gekregen. Van kasten tot ladekasten, tafeltjes en zelfs babykamers, elk stuk ondergaat een zorgvuldig opknapproces om zijn schoonheid te herstellen. De meubels die nog in uitstekende staat verkeren, prijken in hun oorspronkelijke glorie in onze winkel, maar we bieden ook de mogelijkheid om ze naar jouw smaak in elke gewenste kleur te laten schilderen.

Heb je zelf een meubelstuk dat je graag een nieuwe kleur zou willen geven, maar ontbreekt het je aan tijd of vaardigheden? Dan staan wij voor je klaar! We zijn ook altijd geïnteresseerd in meubeltjes die een nieuwe eigenaar zoeken. Stuur ons gerust een berichtje!

Ons interieur in de winkel verandert regelmatig en we krijgen voortdurend nieuwe woondecoratie binnen. Kom gezellig langs om inspiratie op te doen! Je vindt ons in het hart van de Vruchtenbuurt in Den Haag.

In onze webshop ontdek je een breed assortiment aan prachtige woondecoratie die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Of je nu op zoek bent naar een perfecte aanvulling voor je eigen huis of een geweldig cadeau voor een ander, je vindt het hier zeker!

Binnen Wouwww by Janou
Binnen Wouwww by Janou
Binnen Wouwww by Janou
Binnen Wouwww by Janou