Verkooppunt van Fusion Mineral Paint

Vaderdagtip!

Ohhh op zoek naar een super leuk vaderdag cadeau? Wij hebben een paar leuke woonaccessoires gescoord die volgens ons hartstikke leuk zijn om voor vaderdag te geven. Natuurlijk mag je ze ook voor andere gelegenheden shoppen of stiekem voor jezelf!

Lees meer »

Shop the look turquoise

Zo schijnt het zonnetje lekker de afgelopen dagen en dan krijg je  lentekriebels. Daar is iedereen wel aan toe denk ik na alle stormachtige dagen. Ondertussen krijgen wij ook weer langzaam allemaal fleurige kunstbloemen binnen. Deze zijn in de winkel te koop, sorry niet online.

Lees meer »

Shop the look Gold

Goud goud goud je kan het niet meer wegdenken. Salontafel nog saai? Super leuk gedecoreerd dienblad waarvan de buitenkant mat zwart is en de binnenkant lekker glimmend goud.

Lees meer »

Paint it beautiful!

Eindelijk mogen wij het verklappen! Vanaf nu verkopen wij ook meubelverf van Fusion Mineral Paint. Een hele collectie aan mooie kleuren in de winkel of online te bestellen.

Lees meer »

Yeahhh! Nieuwe mini blog

Soms ben ik zo inspiratieloos of juist gefocust op andere dingen dat er geen nieuwe inspiratie op komt. En dan komt de bom, een grote ontploffing met nieuwe ideeën, alles tegelijk uhmmm 100.000 dingen tegelijk en zo begin je ineens weer een tekst te schrijven. Afgelopen weken druk bezig geweest om meubels te restylen helemaal naar wens van onze klanten. Iedereen weer blij gemaakt met nieuwe meubels! Daar krijg ik natuurlijk ook weer positieve energie van.

Lees meer »

NATURAL LOOK

Wij zien het steeds meer terug komen in het interieur. Natuurlijke houtsoorten en materialen. Mooie handmade en fairtrade woondecoratie.

Lees meer »

HELLO SPRING

Wij krijgen lentekriebels. Uhm ja je ziet het goed, op advies ga ik een blog schrijven maar sorry het wordt wel een mini blog want ik ben niet echt een schrijver. Maar soms moet je jezelf uitdagen. Door wat meer sfeerfoto's te plaatsen en te schrijven over onze mooie woondecoratie en gerestylde meubels proberen wij onze sfeer van de winkel over te brengen. Daarmee laten we zien wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer »