Is het even wennen? Absoluut!

Voor mij en voor jullie denk ik ook, maar de aangepaste winkeltijden brengen ook veel voordelen met zich mee. Het geeft mij meer tijd om mij te concentreren op het creëren van prachtige gerestylede meubelstukken en het uitvoeren van opdrachten, zelfs op locatie indien nodig. Ja, je leest het goed, ik kom zelfs bij jou thuis om je meubels op te pimpen, precies volgens jouw wensen en behoeften.

Lees meer »

Oktober Woonmaand! Tijd om je Huis te Transformeren

Oktober is niet alleen de maand van vallende bladeren en pompoenen; het is ook de perfecte tijd om je huis warm en gezellig te maken voor de komende winter. En wat is er nu beter dan je eigen persoonlijke stijl in je interieur te laten zien? In de Vruchtenbuurt in Den Haag hebben we de perfecte bestemming om je huis te transformeren met een unieke vintage touch: de Vintage Driehoek.

Lees meer »

Terug van Weggeweest: Een Frisse Start na de Vakantie!

Het is zover - de vakantieperiode is voorbij en we zijn terug van... nou ja, eigenlijk zijn we niet écht weggeweest! Vanaf morgen, 1 september, verwelkomen we jullie weer met open armen in onze vertrouwde winkel. We hebben een hoop opwindende nieuwtjes voor jullie in petto, dus lees vooral verder!

Lees meer »

Vaderdagtip!

Ohhh op zoek naar een super leuk vaderdag cadeau? Wij hebben een paar leuke woonaccessoires gescoord die volgens ons hartstikke leuk zijn om voor vaderdag te geven. Natuurlijk mag je ze ook voor andere gelegenheden shoppen of stiekem voor jezelf!

Lees meer »

Shop the look turquoise

Zo schijnt het zonnetje lekker de afgelopen dagen en dan krijg je  lentekriebels. Daar is iedereen wel aan toe denk ik na alle stormachtige dagen. Ondertussen krijgen wij ook weer langzaam allemaal fleurige kunstbloemen binnen. Deze zijn in de winkel te koop, sorry niet online.

Lees meer »