Verkooppunt van Fusion Mineral Paint

Oktober Woonmaand! Tijd om je Huis te Transformeren

Oktober is niet alleen de maand van vallende bladeren en pompoenen; het is ook de perfecte tijd om je huis warm en gezellig te maken voor de komende winter. En wat is er nu beter dan je eigen persoonlijke stijl in je interieur te laten zien? In de Vruchtenbuurt in Den Haag hebben we de perfecte bestemming om je huis te transformeren met een unieke vintage touch: de Vintage Driehoek.

Lees meer »

Terug van Weggeweest: Een Frisse Start na de Vakantie!

Het is zover - de vakantieperiode is voorbij en we zijn terug van... nou ja, eigenlijk zijn we niet écht weggeweest! Vanaf morgen, 1 september, verwelkomen we jullie weer met open armen in onze vertrouwde winkel. We hebben een hoop opwindende nieuwtjes voor jullie in petto, dus lees vooral verder!

Lees meer »

Vaderdagtip!

Ohhh op zoek naar een super leuk vaderdag cadeau? Wij hebben een paar leuke woonaccessoires gescoord die volgens ons hartstikke leuk zijn om voor vaderdag te geven. Natuurlijk mag je ze ook voor andere gelegenheden shoppen of stiekem voor jezelf!

Lees meer »

Shop the look turquoise

Zo schijnt het zonnetje lekker de afgelopen dagen en dan krijg je  lentekriebels. Daar is iedereen wel aan toe denk ik na alle stormachtige dagen. Ondertussen krijgen wij ook weer langzaam allemaal fleurige kunstbloemen binnen. Deze zijn in de winkel te koop, sorry niet online.

Lees meer »

Shop the look Gold

Goud goud goud je kan het niet meer wegdenken. Salontafel nog saai? Super leuk gedecoreerd dienblad waarvan de buitenkant mat zwart is en de binnenkant lekker glimmend goud.

Lees meer »

Paint it beautiful!

Eindelijk mogen wij het verklappen! Vanaf nu verkopen wij ook meubelverf van Fusion Mineral Paint. Een hele collectie aan mooie kleuren in de winkel of online te bestellen.

Lees meer »

Yeahhh! Nieuwe mini blog

Soms ben ik zo inspiratieloos of juist gefocust op andere dingen dat er geen nieuwe inspiratie op komt. En dan komt de bom, een grote ontploffing met nieuwe ideeën, alles tegelijk uhmmm 100.000 dingen tegelijk en zo begin je ineens weer een tekst te schrijven. Afgelopen weken druk bezig geweest om meubels te restylen helemaal naar wens van onze klanten. Iedereen weer blij gemaakt met nieuwe meubels! Daar krijg ik natuurlijk ook weer positieve energie van.

Lees meer »