Oktober Woonmaand! Tijd om je Huis te Transformeren

Oktober is niet alleen de maand van vallende bladeren en pompoenen; het is ook de perfecte tijd om je huis warm en gezellig te maken voor de komende winter. En wat is er nu beter dan je eigen persoonlijke stijl in je interieur te laten zien? In de Vruchtenbuurt in Den Haag hebben we de perfecte bestemming om je huis te transformeren met een unieke vintage touch: de Vintage Driehoek.

 

De Vintage Driehoek in de Vruchtenbuurt

De Vintage Driehoek bestaat uit drie unieke winkels: Blijft Mooi, Koffie en Kansen en Wouwww by Janou. Deze oktober nodigen ze je uit om de charme van vintage en hergebruik te ontdekken en je huis te vullen met stijlvolle en tijdloze schatten.

 

Bij Blijft Mooi vind je vintage meubels, verlichting en woonaccessoires die perfect passen bij de herfstachtige sfeer. De kwaliteit en ambachtelijkheid van hun stukken zorgen ervoor dat je huis niet alleen stijlvol, maar ook warm en uitnodigend aanvoelt.

 

Bij Koffie en Kansen kun je genieten van een kopje koffie of thee terwijl je rondsnuffelt tussen tweedehandskleding, meubilair en woonaccessoires. Hier draait alles om hergebruik en duurzaamheid, en in oktober zijn ze helemaal in de sfeer van het seizoen.

 

Wouwww by Janou staat klaar om je te inspireren met gerestylde meubels en unieke woonaccessoires. Wij hebben ook de geweldige Fusion Mineral Paint verf in huis voor degenen die zelf creatief aan de slag willen.

 

Oktober Korting: Jouw Weg naar een Gezellige Herfst

Naast alle andere geweldige aanbiedingen en activiteiten hebben de winkels in de Vintage Driehoek nog een speciale traktatie voor jou deze maand. Ze bieden een aantrekkelijke 10 % korting op het assortiment (M.u.v. kleding bij Koffie en Kansen en kerstartikelen bij Wouwww by Janou). Dit is jouw kans om je huis voor te bereiden op de herfst en de winter met unieke vondsten en accessoires. Gebruik de code voor de webshop WONEN10. Bestellingen via Instagram en Facebook kan natuurlijk ook dan verrekenen wij de korting.

 

Vroeg Begin van Kerstshoppen bij Wouwww by Janou

Bij Wouwww by Janou komen wij ook vanaf deze maand al in de kerstsferen. Als je op zoek bent naar unieke kerstversieringen, decoraties en cadeaus, is dit de plek om te zijn. Het is nooit te vroeg om in de kerststemming te komen!

In onze winkel in de Vruchtenbuurt in Den Haag kun je alvast inspiratie opdoen voor de feestdagen. Kom langs en dompel jezelf onder in de wereld van kerst bij Wouwww by Janou. Laat je verrassen door onze unieke selectie en vind de perfecte items om je huis in de kerstsfeer te brengen. Het is de ideale manier om alvast vooruit te kijken naar de feestdagen en jezelf en anderen te verwennen met prachtige kerstvondsten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.