Terug van Weggeweest: Een Frisse Start na de Vakantie!

Het is zover - de vakantieperiode is voorbij en we zijn terug van... nou ja, eigenlijk zijn we niet écht weggeweest! Vanaf morgen, 1 september, verwelkomen we jullie weer met open armen in onze vertrouwde winkel. We hebben een hoop opwindende nieuwtjes voor jullie in petto, dus lees vooral verder!

 

Een Nieuw Assortiment en Onze Vroege Kerstinkopen

We zijn terug en we hebben iets geweldigs voor jullie in petto! Onze winkel is nu en komende weken gevuld met een gloednieuw assortiment dat speciaal voor jullie is samengesteld. We weten dat het misschien een beetje vroeg is om aan kerst te denken, maar onze kerstinkopen zijn al bijna achter de rug! We hebben ons laten inspireren door de warmte van de feestdagen en we kunnen niet wachten om jullie onze vondsten te laten zien.

Kasten Vliegen de Deur Uit

Het lijkt erop dat onze nieuwste selectie kasten een hit is! We zijn verbaasd en opgetogen om te zien dat onze kasten de deur uitvliegen. Jullie hebben oog voor kwaliteit en stijl, en we zijn vereerd dat we de perfecte meubelstukken voor jullie woningen hebben kunnen leveren. Als jullie nog steeds op zoek zijn naar dat ene speciale stuk, aarzel dan niet om langs te komen en onze collectie te bekijken voordat het weg is.

Bruisend van Ideeën

Bij ons zitten de ideeën nooit stil, zelfs niet tijdens de vakantie! We zijn alweer druk bezig met het bedenken van nieuwe manieren om jullie te inspireren en jullie interieurs op te frissen. Dus, hoewel de zomer bijna voorbij is, staat er nog een zee van creativiteit op jullie te wachten.

Een Vernieuwde Website voor Jou

Heb je onze website al gezien? We hebben hem een kleine frisse make-over gegeven en we hopen dat jullie het net zo leuk vinden als wij! Je kunt nu gemakkelijk door ons assortiment bladeren en zien wat we te bieden hebben. Als je vragen hebt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

Vertrouwde Passies en Meer!

Maak je geen zorgen, sommige dingen veranderen niet. We zijn nog steeds gepassioneerd over het restylen van meubels en we hebben nog steeds die geweldige Fusion Mineral Paint verf in huis waar jullie zo dol op zijn. Maar dat is niet alles - we hebben ook een prachtige selectie woonaccessoires en cadeautjes die perfect zijn om jezelf of iemand anders mee te verwennen.

 

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn om jullie weer te zien. Bedankt dat jullie ons blijven steunen en inspireren. Laten we samen dit nieuwe hoofdstuk ingaan en jullie interieurs tot leven brengen met stijl, creativiteit en een vleugje magie.

 

Tot snel! Liefs, Wouwww by Janou

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.