Wij verkopen meubelverf van Fusion Mineral Paint

Ingebouwde beschermlaag * Uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid * Milieuvriendelijk


Ontdek de prachtige wereld van Fusion Mineral Paint: nu beschikbaar via onze online webshop en in onze winkel!

Geef een nieuwe dimensie aan je creativiteit met Fusion Mineral Paint. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar een manier om wat leven in je leefruimte te brengen, onze verf biedt eindeloze mogelijkheden.

In onze online webshop vind je het volledige assortiment Fusion Mineral verfproducten. Blader op je gemak door onze kleurencollectie, ontdek verschillende afwerkingen en vind de perfecte match voor jouw project. Met slechts een paar klikken wordt de verf bij jou thuis bezorgd, klaar om je ideeën tot leven te brengen.

Als je graag persoonlijk advies wilt of de texturen en kleuren van Fusion Mineral Paint in het echt wilt ervaren, nodigen we je van harte uit om onze winkel te bezoeken. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten en geeft graag tips en inspiratie voor je verfprojecten.

Of je nu online winkelt of onze winkel bezoekt, wij streven ernaar om jouw verfervaring zo naadloos en plezierig mogelijk te maken. Creëer met vertrouwen en geef je wereld een vleugje kleur met Fusion Mineral Paint.


Fusion Mineral Paint

Meubelverf nu online of in de winkel. Kom je er niet helemaal uit? Stuur ons dan een berichtje want wij helpen je graag!

 

De Canadese fabrikant van Fusion™, Homestead House Paint Company, maakt al 25 jaar milieuvriendelijke acrylaatverf, ook voor meubels. Na 25 jaar van aanpassen en bijsturen, ontwikkelden ze met Fusion™ een unieke formule. Een spectaculair duurzame meubelverf: uitzonderlijk goede hechting, eenvoudig aan te brengen, zeer milieuvriendelijke samenstelling. Deze 100% acrylaatverf heeft een ingebouwde beschermlaag en vraagt slechts een beperkte voorbereiding.

 

Van grondlaag tot afwerking: alles in één verf!

Inderdaad, van grondlaag tot afwerking, zelfs decoratieve afwerking, alles kan met Fusion™ Mineral Paint. Omdat de verf een ingebouwde beschermlaag heeft, is het niet nodig om een wax of vernis aan te brengen. De verf is immers niet poreus. Bovendien komt bij Fusion™ ook een collectie van gebruiksvriendelijke producten voor allerlei decoratieve verftechnieken, die je meubel nét dat iets meer geven!

Hoe aan te brengen: Na een beperkte voorbereiding , is het met de Fusion™ kwasten heel eenvoudig om Fusion™ aan te brengen. Het is een zelf-nivellerende verf en er zijn nauwelijks kwaststrepen zichtbaar.  Fusion™ voelt droog aan na 2 uur. Je kan een tweede laag aanbrengen na 4u.

Duurzaamheid: Zodra Fusion™ is uitgehard, krijg je een heel duurzame en harde afwerking zonder dat je een wax moet aanbrengen. Wil je je meubel extra glans geven, dan kan je natuurlijk nog een wax aanbrengen. Fusion™ heeft ook een hele collectie van producten voor extra decoratieve afwerkingen.

Doorschuren: Fusion™ is heel gemakkelijk in gebruik en je kunt dan ook gemakkelijk doorschuren. Omdat de verf zo hard en duurzaam wordt nadat ze is uitgehard, raden we aan om al door te schuren nadat de verf droog aanvoelt.

Dekking: Fusion heeft een uitstekende dekking van 7m² per halve liter (14m² per liter). Meestal heb je slechts één tot twee lagen nodig voor een goede dekking.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.