Stap binnen in onze wereld van originele kasten, die met liefde zijn verzameld en voorbereid voor eventueel jouw creatieve reis. Onze kasten zijn als blanco canvassen, klaar om te worden omgetoverd tot iets bijzonders. Als je een kast in originele staat hebt gezien die je in een andere kleur wilt hebben, dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk onze pagina met originele kasten voor inspiratie.

 

Heb je een kastje dat wel wat liefde en aandacht kan gebruiken? Misschien heb je dat schattige kastje van oma van zolder gehaald, maar past het niet helemaal bij je huidige interieur? Geen zorgen! Wij zijn hier om magie te creëren met jouw meubels. Of je nu een volledige make-over wilt geven aan een oud meubelstuk of gewoon een frisse look wilt geven aan een geliefd kastje, wij zijn er voor jou.

 

Bezorging meubels

LET OP! Excl. bezorgkosten.

Afhalen in de winkel is gratis.

Voor bezorging in Nederland neem contact met ons op via info@wouwwwbyjanou.nl. Bezorgkosten worden berekend en apart in rekening gebracht.Heeft u nog vragen of zoekt u iets speciaals? Laat het ons weten!