Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Mochten wij om wat voor reden dan ook de snelle levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,- voor bestellingen die door de brievenbus passen
€6,75 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bezorging meubels

Bestelling van meubels kunnen gratis worden afgehaald in de winkel tijdens openingstijden. Buiten de openingstijden in overleg.

Voor bezorging in Nederland neem contact met ons op via info@wouwwwbyjanou.nl. Bezorgkosten worden berekend en apart in rekening gebracht. Na betaling wordt er een afspraak ingepland om de meubels te bezorgen.

Bezorging Regio Den Haag doen wij zelf, echter bezorgen wij alleen op de BG. Mocht u hulp nodig hebben voor het tillen naar een etage dan besteden wij de bezorging uit. Vraag eerst naar de mogelijkheden en prijsopgave.

Bezorging buiten de Regio Den Haag besteden wij uit.