Is het even wennen? Absoluut!

Voor mij en voor jullie denk ik ook, maar de aangepaste winkeltijden brengen ook veel voordelen met zich mee. Het geeft mij meer tijd om mij te concentreren op het creëren van prachtige gerestylede meubelstukken en het uitvoeren van opdrachten, zelfs op locatie indien nodig. Ja, je leest het goed, ik kom zelfs bij jou thuis om je meubels op te pimpen, precies volgens jouw wensen en behoeften.

 

Waarom deze verschuiving? Simpelweg omdat ik geloof dat minder soms meer is. Door mijn openingstijden te verminderen, kan ik me nog meer toewijden aan de kunst van het restylen en het leveren van de beste service aan mijn gewaardeerde klanten. En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet dat extra beetje persoonlijke aandacht?

Bovendien heb ik niet alleen mijn openingstijden aangepast, maar ook de winkel zelf. Heb je het prachtige kraanvogelbehang al gezien? De ambiance is nog uitnodigender geworden. Het is een verandering die niet alleen esthetisch is, maar ook een gevoel van rust en harmonie toevoegt aan de ruimte.

En oh, wat kijk ik uit naar de lente! De winter is niet mijn favoriete seizoen, met al die donkere kleuren. Maar gelukkig brengt het voorjaar weer frisse, vrolijke kleuren met zich mee.

Bij Wouwww by Janou krijgen we regelmatig unieke meubelstukken binnen. Hoewel ze soms iets gelijkaardigs hebben, is elk stuk toch echt uniek. En vergeet onze maandelijkse leveringen van woondecoratie niet, met slechts een handvol stuks beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op is écht op!

Bovendien heeft de Vintage Driehoek (Blijft Mooi, Koffie en Kansen en Wouwww by Janou) weer een leuke bespreking achter de rug, dus hou ons zeker in de gaten en vertel het door!

Wandel de Vintage Driehoek in de Vruchtenbuurt van Den Haag op vrijdag of zaterdag, dan zijn wij alle drie open met de winkel. Ontdek onze unieke meubelstukken en scoor een geweldig cadeau.

 

Liefs, Janou

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.