10 Jaar van Creativiteit, Kleur en Samenwerking

Allereerst wil ik jullie bedanken!

 

Zonder jullie was er geen winkel. Hoewel ik wel leuke ideeën kan hebben, moeten die ook aanslaan in de buurt. Gelukkig heb ik heel veel enthousiaste klanten gehad, velen van jullie komen zelfs regelmatig langs. Soms voor inspiratie, een leuk cadeautje of een nieuw meubelstuk en soms gewoon voor een gezellig praatje. Klanten die een rondje doen en zeggen: "Heerlijk, ik word altijd blij van jouw winkel." Dat raakt mij echt.

 

Je begint een winkel en langzaam komt er steeds meer bij kijken. Iedere keer wordt er wel gewerkt aan de website en ook steeds meer online verkopen. Een bezorging inmiddels door heel Nederland is ook mogelijk.

De winkel bestaat alweer 10 jaar. Wat vliegt de tijd voorbij en wat heeft de winkel veel transformaties doorgemaakt! De gevel is door de jaren heen regelmatig van kleur veranderd. Momenteel ben ik nog steeds gek op het mintgroen, en het lijkt goed bij mijn winkel te passen. Maar wie weet, binnenkort weer iets anders? Ook binnen is er constant iets nieuws te ontdekken. Momenteel ben ik dolgelukkig met het kraanvogel behang. Maar de meubels veranderen natuurlijk voortdurend. Tien jaar geleden begon ik met veel wit en grijze meubels en vintage decoratie. Maar de tijd en smaken veranderen, en wij veranderen mee. Nu zie ik meer kleur en soms zelfs een lekker knallend tintje. Ik vind het geweldig; een meubel kan echt de eyecatcher van je interieur zijn. En hoewel wit nog steeds populair is, hebben we de afgelopen jaren ook veel meubels in het zwart geschilderd. De decoratie is ook mee veranderd naar een mix van oud en nieuw. Er was meer vraag naar leuke interieurcadeautjes en ik vond het leuk om de kasten aan te kleden met decoratie van nu. Een beetje vintage en een beetje hedendaags.

 

Ook de verf en producten zijn door de jaren heen veranderd. Aanvankelijk schilderde ik alleen meubels voor de winkel, maar al snel kwamen klanten met hun eigen meubels of vragen over de verf en de kleuren. Dat bracht me op het pad van Fusion Mineral Paint, een verf die perfect bij mijn winkel past. Het is mooi mat, op waterbasis en heeft een ingebouwde beschermlaag. Ik vind het fantastisch om ermee te werken, en mijn klanten kunnen het ook gemakkelijk zelf proberen. De ruime keuze aan kleuren en het feit dat alles te mengen is, maakt het helemaal af. Ik vind het ook fijn dat klanten gelijk een kleurtje kunnen uitzoeken dat perfect past bij hun eigen stijl en interieur.

 

Wat begon als een weekendwinkel is nu uitgegroeid tot een fulltime avontuur. De afgelopen maanden merkte ik dat ik het erg druk had met het opknappen van meubels, het zoeken naar unieke stukken en het afleveren van bestellingen. Daarom heb ik besloten om dit jaar weer alleen op vrijdag en zaterdag open te zijn. Maar wees gerust, mijn werkplaats is achter de winkel, dus ik ben er bijna altijd als je me nodig hebt. En als je een meubel ziet dat je leuk vindt op social media of in de etalage, bel of stuur een appje, ik reserveer het graag! Soms wordt het voor iemands neus weggekaapt.

 

En laten we vooral niet vergeten hoe leuk het afgelopen jaar was met De Vintage Driehoek, samen met Blijft Mooi, Koffie en Kansen en Wouwww by Janou. Samenwerken heeft zo zijn voordelen; we delen ideeën en genieten van elkaars gezelschap tijdens een lekkere koffie of een gezellig etentje. Want soms kan ondernemen een beetje eenzaam zijn.

 

Het is de hele maand Mei feest! Ik heb een leuke GiveAway - lees hier hoe je mee kan doen!

Bij een besteding van minimaal 25 euro krijg je een leuk zeepaardje cadeau, perfect voor de zomer en in een van mijn favoriete kleurtjes.

Ennnnn er komt nog meer! Hou Facebook of Instagram maar in de gaten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.