Een Frisse Start en Nieuwe Avonturen in 2024!

Beste Wouwww by Janou-fans,

 

Met het naderen van het nieuwe jaar, voelen we een opwinding voor nieuwe mogelijkheden en een hernieuwde energie. Als eigenaar van Wouwww by Janou deel ik graag een verandering met jullie. We maken een frisse start! Vanaf nu heb ik besloten om de winkel alleen op vrijdag en zaterdag te openen, zoals ik dat ongeveer 10 jaar geleden deed. Deze aanpassing geeft mij de ruimte om te concentreren op de kern van de winkel en de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

 

Natuurlijk betekent dit niet dat we niet beschikbaar zijn op andere dagen. Integendeel! Jullie kunnen altijd een afspraak maken op dagen die voor jullie het beste uitkomen. Of het nu gaat om het afhalen van jullie favoriete items of het laten bezorgen van een nieuwe aanwinst voor jullie huis, wij staan tot jullie dienst, zelfs op dagen buiten het reguliere schema.

Deze koerswijziging biedt ook opwindende mogelijkheden. Het geeft ons de tijd om unieke meubelstukken te ontdekken en ze te restylen naar jullie persoonlijke smaak. Bij Wouwww by Janou draait alles om jullie stijl, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat jullie huis niet alleen een plek is om te wonen, maar een ware weerspiegeling wordt van jullie persoonlijkheid, met een vleugje van Janou.

 

Ik kijk oprecht uit naar het verwelkomen van jullie in het nieuwe jaar. Houd er rekening mee dat we de eerste week van januari gesloten zijn om de kerstartikelen op te ruimen en de glitters te laten verdwijnen. Vanaf vrijdag 12 januari zijn wij weer graag geopend om jullie hartelijk te ontvangen. Maar voordat we deze nieuwe fase ingaan, wil ik jullie aanmoedigen om eerst heerlijk te genieten van de feestdagen en een sprankelend uiteinde.

 

Laat de warmte van de feestdagen en het fonkelende einde van het jaar jullie omringen met geluk en vreugde. Neem de tijd om samen te zijn met dierbaren, te ontspannen en te reflecteren op de mooie momenten van het afgelopen jaar.

Heel erg bedankt voor al jullie mooie aankopen het afgelopen jaar. Mijn lieve klanten die langs komen in de winkel en alle online bestellingen. Ik waardeer het enorm! Ontzettend leuk dat De Vintage Driehoek is ontstaan met mijn collega's van Blijft Mooi en Koffie en Kansen. En dat wij het jaar weer mochten afsluiten met de campagne van Den Haag Pakt Je In waar ik dit jaar het gezicht was van de Vruchtenbuurt.

 

We kijken uit naar hernieuwde ontmoetingen en het gezamenlijk ontdekken van prachtige stukken in het komende jaar. Fijne feestdagen en een schitterend uiteinde gewenst!

 

Veel liefs,

Janou

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.