HELLO SPRING

hello spring blauw interieur

Wij krijgen lentekriebels. Uhm ja je ziet het goed, op advies ga ik een blog schrijven maar sorry het wordt wel een mini blog want ik ben niet echt een schrijver. Maar soms moet je jezelf uitdagen. Door wat meer sfeerfoto's te plaatsen en te schrijven over onze mooie woondecoratie en gerestylde meubels proberen wij onze sfeer van de winkel over te brengen. Daarmee laten we zien wat de mogelijkheden zijn.

Haal de vrolijke kleurtjes of pasteltinten weer in huis. Nu gekozen voor blauwe tinten. We konden een leuke bank ophalen en deze weer helemaal opgeknapt. Begonnen bij het houtsnijwerk om dat er weer mooi uit te laten springen en verder afgewerkt met verschillende kleuren blauw en roze.

Het bankje heeft nu een mooi plekje in de winkel gekregen. Even een aantal leuke items uit de winkel bij elkaar gezocht die er leuk bij passen;

Mooie grote effen kussens in blauwgrijs tint. Het kussen met flamingo’s daarmee komt het roze weer overeen met de bank.

Rechts van de bank een hoekje gecreëerd met oude look spiegels. Een grote vaas van gerecycled glas met pauwenveren en takken met glitters. Het houten dienblad uit India met 2 haken van houten ornamenten ook met blauw net zoals het kleine spiegeltje van PTMD en een hanger met hout en een blauwe vis. De houten tika box uit India heeft ook een oude look.

Alles is te koop! Heb je nog vragen of laat hieronder een leuke reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.