Yeahhh! Nieuwe mini blog

Soms ben ik zo inspiratieloos of juist gefocust op andere dingen dat er geen nieuwe inspiratie op komt. En dan komt de bom, een grote ontploffing met nieuwe ideeën, alles tegelijk uhmmm 100.000 dingen tegelijk en zo begin je ineens weer een tekst te schrijven. Afgelopen weken druk bezig geweest om meubels te restylen helemaal naar wens van onze klanten. Iedereen weer blij gemaakt met nieuwe meubels! Daar krijg ik natuurlijk ook weer positieve energie van.

Zelf ben ik ook bezig met nieuwe plannen en als alles door gaat hoop ik hier meer over te vertellen. Ook aan de slag gegaan met stempels en transfers. Misschien heb je de leuke pauwenkast al voorbij zien komen en hij staat nu te pronken in de kleine etalage. De stempels heb ik gebruikt voor een buffetkast. Hij wordt leuk en hoop hem deze week af te krijgen.

En niet te vergeten zijn wij ook super blij dat de winkel weer “normaal” open kan zonder afspraak. Klanten komen gezellig binnen voor inspiratie en een praatje. Erg dankbaar voor iedereen die met ons meeleeft en ons hebben gesteund tijdens deze gekke tijden. Gelukkig gaat het langzaam weer de goede kant op.

pauwenkast en stempels

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.