Paint it beautiful!

Paint it beautiful!

Eindelijk mogen wij het verklappen! Vanaf nu verkopen wij ook meubelverf van Fusion Mineral Paint. Een hele collectie aan mooie kleuren in de winkel of online te bestellen.

Of denk je nu, gaan ze ook verf verkopen? Moeten wij het nu zelf gaan doen? Ook schilderen wij met veel liefde jullie meubels! Stuur een berichtje met een foto en de maten dan geven wij een prijs door. Je kan dan in de winkel een leuke kleur uitkiezen. Alle originele kasten in de winkel of uit de opslag kunnen natuurlijk ook nog helemaal naar wens geschilderd worden.

Fusion is een spectaculair duurzame meubelverf: uitzonderlijk goede hechting, eenvoudig aan te brengen, zeer milieuvriendelijke samenstelling, laag aan VOS. Deze 100% acrylaatverf heeft een ingebouwde beschermlaag en vraagt slechts een beperkte voorbereiding. Meer info in de winkel of stuur ons een berichtje. Wij helpen je graag verder!

Reactie plaatsen

Reacties

Vera
3 jaar geleden

Hallo! Ik heb een tafeltje dat ik graag zelf wil opknappen. Ik zou hem graag wit maken. Het materiaal is zwaar hout maar ik durf niet te zeggen welk houtsoort het is. Wat voor voorbereiding heeft de fusion paint nodig en hoeveel heb ik ervan nodig(per m2)? Groetjes